Herinrichting multifunctionele ruimte

Sint Anna Boxmeer is een kleinschalig woonzorgcentrum. Hier staat wonen en werken vanuit de christelijke identiteit centraal met de nadruk op welzijn, wonen en zorg. Dit was voor ons de eerste opdracht in de gezondheidszorg. Het doel was om een multifunctionele ruimte opnieuw in te richten. Het eindresultaat moest aansluiten bij de visie en identiteit van de organisatie. Het uitdagende aan dit ontwerp was dat de ruimte met schuifwanden te compartimenteren was. Bij gebruik van de gehele ruimte gaf dit een rommelig beeld en een ongezellige sfeer. Als oplossing hebben we een koofconstructie ontworpen, waardoor de schuifwanden niet langer een storend element in de ruimte vormen. Door gebruik van warme en sprekende kleuren werd de gewenste huiselijkheid gerealiseerd. 

Heeft u vragen of opmerkingen ?
Neem gerust contact met ons op.