Diensten

Wat doen we

We houden ons vooral bezig met inrichtingsvraagstukken in de gezondheidzorg en het creëren van een vitale werk- en leefomgeving. In de curatieve sector kunt u denken aan de herinrichting van een beddenhuis, het inrichten van poliklinieken, behandelruimtes of bijvoorbeeld een (bezoekers)restaurant of ontmoetingsruimte. In de langdurige zorg hebben wij veel ervaring met de inrichting van dagbestedings- en woonruimtes in zowel de (verstandelijke) gehandicaptenzorg als ouderenzorg. Ook voor het ontwerp van uw nieuwe kantoor zijn wij de aangewezen partner. Afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk werken wij samen met architecten, projectontwikkelaars en andere experts.

Voor wie

Voor inrichtingsvraagstukken worden we vaak rechtstreeks benaderd door ondernemers en (zorg)organisaties. Ingeval van nieuwbouw of verbouw werken wij ook samen met projectontwikkelaars, waar we door onze (tijdige) betrokkenheid voor toegevoegde waarde kunnen zorgen. Ook voor aannemers, architecten of projectontwikkelaars levert de inhuur van onze specifieke expertise meerwaarde op.

Op elke wijze

We zijn in staat om een full-service concept te leveren van ontwerp tot realisatie, waarbij voor ons elke opdrachtgever en opdracht uniek is. Onze mogelijke samenwerking start altijd met een oriënterend gesprek. Op deze wijze komen we te weten wat u en uw organisatie beweegt en wat uw ambities en wensen zijn. We zullen in dit gesprek ook ingaan op de samenwerkingsmogelijkheden. Uiteraard bent u diegene die bepaalt welke vorm het beste bij u past.